KOIS PK vyslalo jednotku SDH Holýšov s CAS 24 Tatra Terrno (HDO 321) k dopravní nehodě jednoho OA se zraněním ve městě Holýšov, ul. Jiráskova třída, křižovatka u LIDLU.
Po příjezdu na MU zjištěno, že na místě již zasahuje PČR OO Holýšov. Místo události souhlasí. Jedná se o DN jednoho OA, mimo komunikaci. Vlivem DN došlo k poškození mostku a zábradlí u komunikace I/26, křižovatka u LIDLU. Ve vozidle cestovali celkem dvě osoby. Řidič, viditelně nezraněn, na bolesti si nestěžuje. Spolujezdkyně,  byla lehce zraněna, sedí ve vozidle. Žena si stěžuje na bolest kolene, malíčku na ruce a má lehce odřené čelo. Jednotka provedla nasazení krčního límce a ošetřila ránu na koleni pomocí obvazu. Po příjezdu ZZS Domažlice, byla zraněná žena předána do jejich péče. Dále se na MU dostavila PČR SDNI Domažlice.
Jednotka provedla zajištění MU, protipožární zabezpečení. Po příjezdu jednotky HZS PS Staňkov, bylo velení na MU předáno nstržm. Boudovi. VJ Holýšov na MU povolal vedoucího technických služeb města p. Trnku, aby na místo dovezl mobilní zábrany, kterými bylo později zabezpečeno zábradlí, kde by mohlo hrozit pád osob/y do potoka.
Po domluvě s VZ na MU zůstává pouze JSDH Holýšov. ZZS lehce zraněnou ženu ponechala na místě na vlastní žádost. Odtahové službě jsme asistovali při nakládání vozidla. Po dobu nakládání vozidla, byl na komunikaci I/26 kyvadlově řízen provoz jednotkou SDH Holýšov. Dále jednotka provedla úklid vozovky od fragmentů vozidla. Po odjezdu odtahové služby, se jednotka vrátila zpět na základnu.
Návrat na základnu bez závad na technice a bez zranění členů jednotky.

Tags:

Napsat komentář