Letos poněkud netradičně proběhlo soustředění kvůli pandemii Coronaviru až v září. Soustředění sloužilo jako příprava na nadcházející závody Memoriálu Jindřicha Zavadila, které pořádá náš sbor. Novinkou byla i lokalita soustředění. Měli jsme k dispozici nově vytvořenou běžeckou dráhu v Neuměři. Tímto chceme poděkovat Neuměřským hasičům. Nocleh byl v příjemném zázemí naší hasičské zborjnice.

První den proběhlo připravení veškerého náčiní a nářadí, které děti s sebou potřebovali. Po přípravě proběhlo posezení za hasičskou zbrojnicí, kde jsme si opekli buřtíky.

Druhý den po snídani jsme se vydali do Neuměře, kde jsme si připravili vybavení a začali s trénováním. V odpoledních hodinách jsme vše uklidili a na ozvání Neuměřských žen jsme se večer vypravili opět do Neuměře, kde jsme si vyzkoušeli stezku odvahy.

Poslední den jsme uklidili hasičárnu a vydali se na celo denní výlet po okolí města Holýšov. Procházka byla krásná, ale namáhavá.

Myslíme si, že se soustředění povedlo a už se těšíme na další rok.

Tímto bychom ještě chtěli poděkovat vedoucím celého soustředění Ondrovi Benešovi a Lukáši Jiránkovi, že s námi měli nervy a pomohli nám. Dále naší kuchařce Andrejce Říčkové a pomocníkovi na sport Radkovi Dopirákovi.

Tags:

Napsat komentář