21.10.

Na základě žádosti ČRS z.s. MO Holýšov, Americká 516, Holýšov 34562 zastoupená p. J. T. vyjela jednotka s technikou CAS 32 T-815 6×6 (HDO 322) k doplňování vody k Holýšovskému rybníku. Jednotka se nejprve vydala do obce Dolní Kamenice, aby zde načerpala přírodní a čerstvou vodu ze Srbického potoka. Jednotka načerpala vodu pomocí plovoucího čerpadla PH Cyklon (8 200 l) a poté se vydala k Holýšovskému rybníku. Po příjezdu na místo zásahu byl proveden průzkum, kterým bylo zjištěno:

  • jednotka bude provádět naplnění kádí pro ryby
  • celkem je připraveno 17 kádí, které je potřeba naplnit vodou.
    Jednotka rozvinula dopravní vedení v délce 60 m, pomocí kterého začala napouštět kádě. Po doplnění zhruba poloviny kádí se jednotka vydala opět k Srbickému potoku, aby doplnila vodu v CAS 32. Následně byly dopuštěny všechny kádě na hrázi rybníka. Celkem jednotka doplnila 16 400 l vody.
    Po doplnění všech kádí se jednotka vrací zpět do Dolní Kamenice (Srbický potok), kde doplnila vodu do CAS 32 (celkem 8 200 l). Místo doplňování bylo osvětleno pomocí výsuvného reflektoru na CAS 32.
    Návrat na základnu bez zranění zasahujících hasičů a škody na technice.

22.10.

Na základě žádosti hospodáře ČRS z.s. MO Holýšov p. T., o zajištění dodávky vody a asistenci pří výlovu rybníka Trný. Vyjela jednotka s vozem CAS 32 T815 6×6 (HDO322) na místo události, po příjezdu na MU a provedeném průzkumu. Jednotka vytvořila jeden C proud na dodávku vody do kádí. Po příjezdu aut na odvoz ryb do řeky, jednotka provedla naplnění kádí na autech . Po dobu výlovu jednotka měnila vodu v kádích, po vylovení ryb jednotka provedla omytí věcí použitých při výlovu. Po té jednotka ukončila činnost na MU a před návratem na základnu jednotka doplnila vodu v tovární ulici 8200L.Při doplňování vody došlo k poškození jedné hadice B

Poškozené věci: 1x hadice B

Návrat na základnu bez závad na technice a zranění zasahujících hasičů.

Tags:

Napsat komentář