Naše uplynulá sezóna roku 2022 byla doufejme novým startem do požárního sportu. Účastnili jsme se okrskové soutěže v Neuměři, zde jsme obsadili 4. místo a dalších 3 soutěží.

Další soutěže odběhalo družstvo v novém složení a to ze členů, kteří končili u mladých hasičů. Tým má teď tedy nové členy, kteří mají stálou pozici a vytvořili jsme si tak dobrý základ do sezóny 2023. Přes zimu nás čeká několik tréninků a především údržba techniky.

3.9. závěrečné kolo soutěže O pohár Hořiny v Neuměři. Soutěž se jako vždy vydařila. Zde jsme poprvé běželi v novém složení a na úvod jsme nedopadli nejhůř. Celkový čas 22:70.

24.9. se sportovní družstvo zúčastnilo soutěže v požárních útocích v Horšovském Týně. V prvním pokuse byl čas 20:70, ale bohužel neplatný pokus. V druhém pokusu jsme vytvořili náš osobní rekord 18:75.

1.10. se sportovní družstvo zúčastnilo soutěže v Poděvousích. První útok se nám bohužel nepovedl a byl hodnocen jako NP. Na druhém útoku jsme zaběhli čas 19:80 a umístili se celkově na 11. místě. Nyní nás čeká kus práce, abychom v příští sezóně předvedli ještě lepší výsledky než letos.

Tags:

Napsat komentář