Na základě vyhlášení poplachu KOPIS HZS PK, vyjela jednotka s CAS 24 Tatra Terrno (HDO 321) a OA Škoda Roomster (HDO 326) k požáru střechy rodinného domu do obce Dolní Kamenice č.p. 1.
Po příjezdu na MU průzkumem zjištěno, že na místě již zasahuje jednotka HZS PS Staňkov, která vytvořila dopravní vedení s rozdělovačem a dvěma útočnými proudy C. Jednotka SDH Holýšov vytvořila třetí proud od rozdělovače a vybavila se dýchací technikou a započala s likvidací požáru. Dále od CAS 24 Tatra Terrno (HDO 321) byla doplňována voda do CAS 20 Tatra Terrno (PDO 131). Jedná se o požár střechy rodinného domu v plném rozsahu. Majitel již mimo objekt, nezraněn. Dále jednotka společně s JSDH Staňkov vytvořila dálkovou dopravu vody z nedaleké požární nádrže pomocí hadic B, kterými byla doplňována voda do CAS CAS 20 Tatra Terrno (PDO 131). Dále bylo prováděno rozebírání střešní konstrukce a dohašování skrytých ohnisek. Po likvidaci požáru byla VZ nařízena dohlídka nad místem požáru do 17:00.
6:00 – nalezení skrytého ohniska, které bylo zlikvidováno pomocí jednoduchého proudu C.
11:17 – jednotka po odjezdu VPP a Kriminální policie odjíždí na základnu.
12:42 – vyjíždí jednotka na kontrolu požářiště. Průzkumem pomocí termokamery nenalezeno žádné skryté ohnisko.
13:46 – vyjíždí jednotka na kontrolu požářiště. Průzkumem pomocí termokamery nenalezeno žádné skryté ohnisko.
16:02 – vyjíždí jednotka na závěrečnou kontrolu požářiště. Průzkumem pomocí termokamery nenalezeno žádné skryté ohnisko. Ohlášeno přes RDST na KOPIS v 16:17.

Tags:

Napsat komentář